2012. március 4., vasárnap

dogdancingenkrül "bírálat"


nos nem erről akartam bejegyzést ma, de mivel a havas képeket még mindig nem vittem fel, meg
nem akarom csak naturban azokat hozni, ezért hát mivel már tavasz van
ideje ezt is bepótolni

eleve ugye ezért is szerettem volna idén beküldeni, mert kíváncsi voltam mások véleményére


Szappanos Petra és Tapi

Mókásak ezek a felvételi szögek – gondolom, egyedül csináltad a videót Néhány trükk sajnos emiatt nem igazán látszik, pl a körbefutásnál a kutya folyton kiszalad a képből. Lehet, hogy érdemes megkérni valakit, hogy segítsen a felvételnél, mert értékes pillanatok veszhetnek el így.
Tapi nagyon helyes, és megtaláltad a karakterének megfelelő zenét és koreográfiát – kicsit bolondos, kicsit szokatlan, de nem lehet nem szeretni. Látszik, hogy szívesen megtesz bármit a jutalom reményében, és élvezi a közös játékot. Nagyon tetszik az is, hogy elfogadod, hogy ő egy kicsi kutya, és a pontosságot igénylő gyakorlatoknál, illetve az ugrásoknál leguggolsz, lehajolsz hozzá, így nem megerőltető számára a feladatok végrehajtása. Sok lehetőség gazdaságos csomagolásban




Szappanos Petra és Linda

Ez a kiskutya egy igazi energiabomba! Látom, sokszor akkor is ugrál, mikor nem kellene, csak mert ugrálni jóóóóóó… az ilyen kutyákkal öröm dolgozni, mert gyorsan és szívesen tanulnak. Amire oda kell figyelni, hogy a nagyobb koncentrációt igénylő gyakorlatokat hajlamosak elkapkodni. Lindánál is ezt látom: érdemes lenne pontosítgatni a meglévő dolgokat kicsit, hogy igazán szépen kidolgozott, látványos trükkjeitek legyenek. Tudom, ez nem akkora élvezet, mint új dolgokat tanítani neki, de hidd el, megéri.



hát... nem tudom... :)

meg kaptunk Skylie gazditól is sok-sok segítséget dd-nkkel kapcsolatban

hát amit meg Tappancsról írt...
hát még életünkben nem kaptunk ekkora bóközönt

"Ha egyszer szeretnél megválni tőle, akkor bármikor bevállalom! 5 border veszett el benne. Valami kegyetlen nagy munkakedve van és fantasztikus ügyes. Elfogult is lehetek, de ilyen kutyát szeretnék legközelebb. Kicsi, ügyes, pörgős. Szóval, nekem nagyon bejöttök! "


persze azért durván el van túlozva :'D az 5 borderes XD (jó mélyen vannak azok)
ja, bizonyára egyszer a gép azért ismert fel 4 arcot rajta XD



köszönöm tehát mindenkinek, a bíráknak, Csillának h megszervezte, meg persze a biztató szavakat mindenkinek

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...