2016. január 25., hétfő

V. zsuzsis edzés 2015 január

Van egy listácskám, hogy kik azok a nagyok, akikkel legalább egyszer nagyon-nagyon szeretnék edzeni és sokat tanulni tőlük.
Nos V. Zsuzsival már volt szerencsém egyszer az oszták JEO előtt edzeni még anno Tapikával, de szerettem volna még vele "normálisabban" is edzeni.
Edzőnknek hála, januárban összejött, hogy TordasZoo-n edhetett vele a csapatunk <3 div="">
Bár pár óra alvás következtében az arcon kissé morcos volt, nagyon hasznos edzés volt. Egy újabb
szemfelnyitás, hogy mennyire el vagyunk maradva és mennyire rossz, amit csinálok.

Sokkal hasznosabb Dakarral ilyen edzéseken részt vennem, mert vele sokkal nehezebb agilityzni, jobban kijönnek a hiányosságaim.
Sajnos az egyik legnagyobb baj az, hogy rengeteg rossz berögződésem van. Amik fel lettek sorolva hibának, többnyire a Tapiéknál törvényszerűen megkövetelt hülyeségeim voltak.
Pl. hogy oké, csípő fölé nem emelem a kezemet, ami nagyon szép és jó, de mivel egyes kutyuskák szerettek dekoncentráltak és lasabbak lenni, megszoktam, hogy az orruktól 5 cm-re "húzom" őket.
Hát Dakarnál ezzel bezavarok, túlságosan lehajolok, a hab tortán pedig az, amikor rá is fog a játékra, mert hát ugye annyira lent van a jutalom.
Másik ilyen a kutyával forgolódásom. Lindával ketchkerezni nem is nagyon tudtam soha, így vittem tovább egész testemmel a szűk fordulatokat is, most viszont ez is egy nagy hátrányom.
Gyorsabb a kutya, későn reagálok.
Lábfejemre figyelni végig luxus volt "pályafutásom" során.
A cikk-cappot rosszul tanítottam meg a kutyának. Nem elég tudatos, nem fordul fejjel (Tapi és Linda soha nem is törődött ezzel a vezényszóval, így sokszor nem is használom, elhagyom, ezzel pedig meg se adom a lehetőséget, hogy a kutya hangjelzésből rájöjjön mi következik)
Aminek pedig brutálisan örülök és szinte megtiszteltetésnek éltem meg az az volt, hogy Zsuzsi megnézte a csodálatos(nak egyáltalán nem mondható) running contactunkat. Kezdhetem azt is totál az elejéről és nagyon-nagyon bízom benne és nagyon nagyon azon fogok dolgozni, hogy most már egy betonstabíl zóna összeálljon nekünk és mehessünk versenyezni is :) Illetve így segítő hiányában a klikker kezelésemen is van mit csiszolni.
Szóval a leckék fel vannak adva, van min dolgoznunk, hogy jobbak legyünk.

A videó a tordasi edzésről:

/Mindig fedett pályán szeretnék edzeni :) /

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...